top of page

2. ročník konferencie "Klimaticky odolnejšie mestá 2023" úspešne za nami

Tohtoročná konferencia bola premiérová, čo sa počtu dní týka. K tomuto kroku sme sa odhodlali pretože sme vám chceli ponúknuť ešte viac kvalitných prednášok, ešte viac diskusie, ešte viac príkladov a informácií z praxe.
Nad podujatím prevzala záštitu prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová.

Podľa nášho prieskumu, ktorý sme v asociácii urobili po skončení konferencie je jednoznačné, že úprimnosť a možná diskusia k témam sú ešte stále hlavné atribúty spoločnosti, čo nás veľmi teší.


Na konferencii sa vystredali mená ako: prof. Dr. Ing. Manfred KÖHLER, Dr. Ing. Marta Weber-Siwirska, PhD., Mgr. Marián Pavelka, Ph.D., Ing. Samuel Burian, Dr. Oleksandra Strashok, prof. Ing. Zuzana Sternová, PhD., Branislav Siklienka, Eduard Chvosta a mnohí ďalší skvelí českí aj slovenskí spíkri z oblasti enviro výskumu, zelených a modrých inovácií, životného prostredia, ale aj financovania a energetiky.



Ak máte záujem o fotografie z konferencie "Klimaticky odolnejšie mestá 2023" kliknite sem:



Budúci rok plánujeme v našej osvete samozrejme pokračovať. Ešte lepšie, ešte zaujímavejšie, ešte komplexnejšie, s ešte viac dátami a konkrétnymi príkladmi. A budeme veriť, že, na tej budúcoročnej konferencii bude viac prítomných samospráv, štátnych inštitúcií, kompetentných orgánov, ministerstiev a ich jednotlivých sekcií, viac developerov, viac architektov a ľudí, ktorí zdieľajú rovnaký cieľ a myšlienku a ktorým záleží na našej planéte.


Asociácia pre zelené strechy a zelenú infraštruktúru

56 views0 comments
bottom of page